Волонтерство, благодійність

Напередодні різдвяно-новорічних свят бійці 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади отримають подарунки   від колективу коледжу. Це наша підтримка, вклад у спільну перемогу над ворогом. Щира вдячність вам, наші захисники.


Різдвяно-новорічні свята – це завжди очікування дива, якого чекають, особливо ті діти, які позбавлені батьківського піклування. З подарунками, театралізованою казкою студенти другого курсу спеціальності “Економіка” завітали у Виноградівській дитячий будинок. Мешканці дитячого будинку радо зустрічали гостей. Студенти подарували їм тепло свого серця і душі. Творімо добро.


27 листопада 2023 року волонтери Хустщини провели акцію “Підтримай Третю штурмову”. Студенти – волонтери ЗЛФК долучилися до збору коштів. Нашим бійцям необхідне максимальне технічне та матеріальне забезпечення. Зібрані кошти дадуть змогу придбати захисникам необхідну інженерну техніку.



Потреба ЗСУ у маскувальних сітках завжди актуальна. Це добре розуміють студенти коледжу, тому швидко та якісно плетуть сітки. Один – два тижні і чергову готову сітку буде відправлено бійцям. В.Рішко, боєць 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади, везе маскувальну сітку на фронт.


Ноші – волокуші прибули до місця призначення, бійця 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади Дениса Боклаганича, випускника коледжу 2020 року. 10-ий рік війни, 2-ий рік повномасштабного вторгнення ворога. Потреби захисників у підтримці з тилу зростають. Бої стають все запеклішими і кровопролитнішими. Коледж завжди підтримував і буде підтримувати наших захисників, воїнів ЗСУ.


Спільними зусиллями наближаємо перемогу. Кожний на своєму фронті. Чергова допомога Закарпатського лісотехнічного фахового коледжу нашій 128-ій ОГШ бригаді. Бійці отримали необхідні планшети і вже відзвітували. Ми ж дякуємо їм за наш захист і продовжуємо підтримувати ЗСУ.  У єдності – сила.


17.10.2023 року у Закарпатському обласному театрі драми та комедії відбувся благодійний концерт співачки Анастасії Приходько з метою збору коштів для ЗСУ. Студенти коледжу стали волонтерами. За їх участі зібрано 11200 грн. Щиро дякуємо  Збройним Силам України, віримо у нашу перемогу.